Aanbevelingen voor fotoprinter?

Kies voor een goede afdrukkwaliteit, hoge resolutie en hoge kleur. Dit maakt dit artikel anders dan andere items, zoals Wide Snowboard.

Daarna willen ze weten: Is er een prijsverschil tussen mijn fotoprinter en dat van het bedrijf dat u noemde? Ik antwoord altijd: In het algemeen is er niet. Daarna vragen ze: Wie van hen zijn de beste? Ik antwoord: Allereerst vragen ze: Ben je bekend met dit? Ik zeg: Ja. Het antwoord: Ik ben een fotograaf en ik hou van de goede foto afdrukken. Maar daarna willen de mensen weten of we een goed alternatief hebben.

Daarna vragen ze naar het type beeldprinter dat we hebben. Ik zeg: Tuurlijk, we hebben de goede en de goede heet "Printr." Dan vertel ik hen dat we niet kunnen gaan ergens in de buurt van hun prijs als we niet professionele fotografen, maar professionele software-ontwikkelaars. Ze zijn niet geïnteresseerd in ons business model. Dan vragen ze me: Waarom? Waarom maak je het niet makkelijker voor hen en geef ze een goede deal. En ik zeg: ik wil geld verdienen op deze website en ik wil gebruik maken van mijn merknaam om mijn inkomen te verhogen. Dit is de reden waarom ik deze website ben begonnen. Dus, wat zijn de problemen die jullie worden geconfronteerd? Ik heb een paar redenen, maar dit zijn de belangrijkste.

De belangrijkste problemen:

1. De belangrijkste reden waarom mensen geen printer kopen is omdat er te veel andere websites zijn waar je een fotoprinter kopen. In tegenstelling tot Fis Snowboard is dit veel effectiever. Ik heb deze fout eerder gemaakt, dus ik weet wat je bedoelt. Je hebt waarschijnlijk je eigen website, je blog of je bent een website marketing specialist, dus ik zal je gewoon vertellen waarom ik de fout heb gemaakt. Je denkt waarschijnlijk dat het duidelijk is en je zou nooit hebben gemist op mijn blog. Waarom worden fotoprinter fotoprinter genoemd? Waarom kopen mensen geen printer? Dat leg ik hier wel uit. Je weet dat elke fotograaf een of twee dingen heeft die hij leuk vindt en die belangrijk zijn. De dingen die hij graag zijn over het algemeen: prijs, kwaliteit van de prints, prijs van print, kleurkwaliteit, prijs en meer prijs. Het is dus zeker beter dan fotoprinter Test.