Dat is hoe ik test

In het begin zou je denken dat ik gek ben, maar als ik zeg dat we foto's en afdrukken testen in een grootschalig lab, zijn mensen erg verbaasd dat we het echt doen.

Ten eerste, laat me dit bericht voorafgaan door te verklaren dat er veel factoren die gaan in het kiezen van een fotoprinter. Ik doe mijn best om de voors en tegens van fotoprinters op basis van de fotoprinter die ik test en mijn behoeften als consument te presenteren. Het is belangrijk op te merken dat, terwijl het testen en vergelijken van fotoprinters is niet voor de beginner, een grondig onderzoek van fotoprinter specificaties zijn essentieel als je wilt degene die het beste zal werken voor uw fotografische behoeften te vinden. Om deze reden is deze recensie gericht op professionele fotografen die zeker willen zijn dat ze de juiste fotoprinter hebben om de hoogste kwaliteit, meest betaalbare fotoprinter voor hun behoeften te bereiken. Fotoprinter testen in onze laboratoria is zeer grondig en duurt meer dan 4 maanden in beslag.

We werken altijd hard om de technologie van onze printers, de kwaliteit en prestaties van onze producten en de kwaliteit van onze service te verbeteren. Om deze redenen willen we geen informatie delen over het testproces of testresultaten om onze producten en ons bedrijf te beschermen. We zullen deze pagina updaten zodra we meer weten. Bedankt voor uw begrip.

Alle afbeeldingen zijn verwijderd We hebben u al laten weten dat de afbeelding van de volgende site niet geschikt is voor de website en daarom willen we deze niet meer delen. Het werd niet goedgekeurd door ons team om in ons testlab te draaien, en het is niet het type beeld dat we kunnen uploaden voor onze tests. Dus als je een van de mensen bent die deze afbeelding naar deze site heeft geĆ¼pload, verwijder dan nu je account en verwijder het van al je sociale mediasites (Twitter, Facebook). Als u vragen heeft, raden we u aan contact op te nemen met ons lab om hen te informeren over uw imago. Houd er rekening mee dat de resultaten niet op deze website worden gepubliceerd.

Te vaak gaan mensen online en zijn verbaasd als ze iets zien wat ze niet denken te kopen. Dit bericht is om mensen de informatie die ze nodig hebben om te helpen hun beslissing te nemen en de aankoop van de juiste fotoprinter. Als u vragen heeft over de aankoop van uw volgende foto printer, of heb je vragen die u wilt toevoegen aan dit bericht, voel je vrij om contact met mij op met behulp van de reactie vak hieronder! Deze blog zal ook regelmatig worden bijgewerkt met de laatste informatie over fotoprinters, de beste deals en de beste deals over accessoires en andere producten, evenals het laatste nieuws over de nieuwste technologie van Nederland.

1. Wat is een fotoprinter? Fotoprinters zijn digitale beeldvormende apparaten met gedrukte afbeeldingen erop. Ze kunnen foto's maken, afbeeldingen opslaan in bestanden en afbeeldingen afdrukken. Fotoprinters worden voornamelijk gebruikt voor print on demand en onderweg. Ze kunnen ook afbeeldingen produceren voor digitale fotobewerking en andere use cases. De meest voorkomende soorten fotoprinters die u vindt op e-commerce sites en in winkels zijn die met de DIGIC 3D-printer of de Inkjet Photo Printer.