Heb ik een fotoprinter nodig?

Ja. Fotoprinter is niet de duurste fotoprinter op de markt. Fotoprinter is een stuk goedkoper dan fotoboeken. Maar ik raad het niet aan om fotoprinters te kopen om wat fotoboeken te hebben. De meeste mensen die fotoprinters kopen zijn gewoon voor de lol. Fotoprinters zijn echt leuk om te gebruiken en om een foto van te nemen. Maar ik heb het over de duurste, die eigenlijk de beste zijn.

Eerste fotoprinter De eerste fotoprinter die ik heb gezien was uit China. Ze waren erg groot en erg duur, hoewel ze erg goedkoop waren. De printer heette "Xunli" en verkocht voor 1.000 Euro. Ik weet niet hoe groot deze printer was, maar toen ik hem kocht, was het eigenlijk heel groot (met een zeer grote metalen plaat die het bedekt). De printer zelf was erg mooi en goed gebouwd. Het kostte veel kracht en was erg licht om te dragen. Het had een goede hoeveelheid papier en was ook zeer flexibel. Het duurde geruime tijd om af te drukken (misschien 30 minuten tot twee uur). Dit is precies wat het onderscheidt van andere producten zoals Buiten Antenne. De printer had een "sorteerdoos" binnen dat was het grootste ding. Het had niet eens een raam! De kwaliteit was niet zo goed, maar toen ik keek naar de foto's, kon ik zien dat het echt een goede printer. Ik was er erg blij mee, maar ik was bang om het te kopen. Het leek zo duur en het leek niet zo goed als mijn andere fotoprinters.

Een lezer van de blog stuurde me een aantal foto's van dit model en een paar andere modellen als deze. Dit model heeft een zeer vergelijkbare kwaliteit aan deze in dat het erg zwaar. Weegschaal Die Ook Vetpercentage Meet kan echter een testrun zijn. Het is erg dik en niet zo licht als sommige van de andere modellen. Ook kan Grohe Douchekop Harde Straal een poging zijn. Mijn eerste indruk was dat het een betere kwaliteit dan deze, dus kocht ik een. Ik gebruikte mijn oude fotoprinter die ik had gekocht een lange tijd geleden en besloot om een nieuwe printer te proberen voor de eerste keer. Ik besloot om dit model te gebruiken voor een tijdje en ik hou er echt van. Ik kan niet geloven dat de prijs is zo veel hoger dan mijn oude model. Voor de prijs is de printer betrouwbaarder. Het werkt geweldig met al mijn camera's, het wordt geleverd met een krachtige batterij, is gemakkelijk te gebruiken en het heeft veel extra functies zoals laser afdrukken, temperatuur en zelfs een scanner om ervoor te zorgen dat het bestand correct is. De nieuwe versie van de printer wordt geleverd met een nieuwe firmware, zal het duurzamer en betrouwbaarder. Ik had de printer voor een tijdje nu en ik merkte dat ik soms problemen hebben met de printer (ik heb geen problemen met de oude versie).