Over mij

Ik heb altijd al om dit te doen, want het is een van de meest ingewikkelde onderdelen van de foto afdrukken proces en het is zo leuk om te doen. Het is de manier om het proces voor iedereen gemakkelijker te maken, omdat je niet vast komt te zitten en alle exacte onderdelen moet vinden om de klus te klaren. Ik weet zeker dat er een heleboel andere geweldige manieren om uw foto afdrukken workflow te verbeteren. Het is als een perfect huwelijk van de twee en maakt het veel gemakkelijker om kwaliteit prints te produceren.

Ik heb een reeks tutorials gemaakt over hoe je de best mogelijke resultaten bereiken door foto's af te drukken met behulp van verschillende printers en de verschillende instellingen in de verschillende printers die zijn getest en gekozen voor het afdrukken van foto's. Als u specifieker en specifieker wilt zijn over welke afdrukmethode u moet kiezen, volg dan mijn stap voor stap zelfstudie: 1. Stel de instellingen voor uw printer op uw computer in om uw foto's af te drukken.

Ik heb veel ervaring omdat ik een ervaren fotograaf ben. Ik gebruik deze blog voor mijn persoonlijke en professionele blog. Ik hoop dat je mijn site leuk vindt. Klik op de knop Contact met mij bovenaan de site en neem contact met mij op voor meer informatie. Bedankt voor het bezoeken van deze blog. Je hebt mijn toestemming om mijn afbeeldingen af te drukken op een aangepaste grootte papier . Stuur me een e-mail en ik geef je de prijs.

Copyright © 2012 - 2016 Levi Meyer Ik maakte deze blog gratis voor niet-commerciële doeleinden. Gelieve niet bewerken of herdistribueren van alle foto's, en niet verkopen iets gemaakt op deze blog. Het is alleen voor persoonlijk gebruik. Voel je vrij om deze blog te gebruiken op een niet-commerciële basis, maar gelieve terug te linken naar mij. Als u een foto wilt toevoegen aan de blog, laat het me weten door het verlaten van een reactie. Bedankt! Deze blog is nu gratis, maar ik zal proberen om het gratis te houden om de kwaliteit van de inhoud te verbeteren en de beste beschikbare informatie te bieden.

In 2013 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse tv. Deze video gaat over de test op een inkjetprinter. U het downloaden door met de rechtermuisknop te klikken en link opslaan als. Of u direct naar mijn website gaan om het te bekijken. Ik zal ook een korte video uploaden over mijn ervaringen aan het einde van het jaar.

Ik ga mijn blog gebruiken om u te informeren over het inkjetafdrukproces. Ik zal foto's delen en uitleggen wat ik heb gebruikt. Er zijn ook een paar video's die ik heb opgenomen in de afgelopen maanden. Dus je ze allemaal zelf controleren. Ik ga foto's maken en schrijven over het proces op hetzelfde moment. Het wordt heel interessant. Ik ben geen professionele fotograaf, maar ik heb vele jaren ervaring van het hele fotografieproces. Er zijn veel foto's die ik wil delen met de wereld. Mijn eerste foto was van mijn ouders en ik weet niet waar ik was toen ik het nam, maar ik zat op de vloer van mijn kamer. Het is een zeer emotionele foto.

Mijn doel

Mijn passie is dat je het best mogelijke beeld uit je printer haalt. Ik heb mijn hele leven gewerkt met fotografie en foto's afdrukken en zijn zeer succesvol geweest. Ik verdien al jaren mijn brood door dat te doen. Deze blog is mijn passie en ik hou ervan om het te delen. Ik heb geen tijd om lange blogposts te schrijven, dus de beste manier om met mij in contact te komen is door op mijn gebruikersnaam te klikken: LeviMeyers.

Ik ben begonnen met deze blog om een aantal tips te geven aan fotografen over wat ze wel en niet moeten doen om hun foto's professioneler te maken. Wees ervan verzekerd dat wat ik hier schrijf is puur mijn mening en dat ik niet verantwoordelijk ben voor uw acties als u mijn advies opvolgt en rekening houdt met mijn advies en de praktijk van de dingen die ik u heb geleerd. Deze blog is op geen enkele manier bedoeld om u te vertellen hoe u een goede foto te maken of om u een soort van speciaal advies. Het is bedoeld om u te informeren over hoe u uw foto te maken.

Toen ik deze blog in 2017 begon, had ik nooit het idee om wat foto's te plaatsen. Maar na de lancering in 2016 merkte ik dat veel foto's van het voorgaande jaar niet zijn genomen in 2017. Dat is de reden van de titel van de blog.

Ongeveer een jaar geleden, toen ik nog fotoprinter gebruikte, gebruikte ik de belangrijkste en meest voorkomende instellingen: - afdrukinstellingen van het apparaat, - witbalans, - automatisch schakelen tussen 3rd party en standaard instellingen. Ik gebruikte standaard instellingen op mijn werkplek en voor de persoonlijke projecten. Maar de laatste tijd had ik veel vragen: "hoe is de kwaliteit? Wat kan ik beter doen?". Het eerste antwoord was: "Het hangt sterk af van uw omgeving, de omgeving waarin u werkt en de printer die u gebruikt. Het is belangrijk om te weten, dat je doen alle print instellingen van deze blog en toen kwam een ander antwoord, dat was: het is altijd een goed idee om af te drukken met een zeer hoge kwaliteit en een grote hoeveelheid papier, als je het veroorloven. Ik begon te kijken naar dit onderwerp en was niet zeker of ik kon mijn antwoord voor de mensen die die vraag zou stellen of niet.